keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uuden blogin synty.

Nyt tämä aukesi. Tämä tulee olemaan erittäin työläs blogi pidettäväksi sillä täällä ei riitä, että kirjoittelen vaan jostain niin kuin toisella blogillani joka taas on henkisesti raskasta työtä, sinne meinasin alunperin sisällyttää nämäkin jutut mutta nyt jouduin toteamaan ettei se ole millään tapaa selkeää..



Tällaista blogia pitäessä joutuu myös tekemään jotain tai ainakin muistelemaan tekemisiään :) Blogauksia todennäköisesti tulee melko laajasta skaalasta eli kaikesta mahdollisesta käsin tekemisestä tuttavien avustuksella mutta itse toki keskityn pitkälti entisöintiin, autoihin, rakentamiseen ja metalliin. Toivottavasti saan tästä mahdollisimman interaktiivisen blogin eli toivon, että saan lukijoilta paljon kyselyitä ja avunpyyntöjä.. Yritän siis tehdä testejä tai ainakin neuvovia blogauksia aina niistäkin aiheista joista joku niitä pyytää tekemään. Tämän aloitus on hidasta mutta toivottavasti maksaa vaivan ainakin lukijoille. Apua siis yritän tarjota parhaani mukaan mutta kaikkeen en pysty.





Jos kiinnostuit jostain blogilla muista tykätä facebookissa (oikealla ylhäällä on nappula) niin saat jatkossakin tiedon kun tulee jotain uutta :) . Pelkästään tästä tekstistä tykkäät helposti tuossa alla olevan napin painalluksella.  Loppuun vielä suuri kiitos kun lueskelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida ei saa vaan kuuluu. Kysykää rohkeasti tai neuvokaa vaikka minua jos teen liian vaikeasti.